Nieuwe website - 29-06-2016

De Volkspartij Dongen presenteert zaterdag 2 juli tijdens Praat op Straat een nieuwe website. Het is een prachtige, verfrissende site geworden. Toegankelijk en laagdrempelig voor iedere Dongenaar, jong of oud. Met informatie voor alle kernen, Dongen, ’s Gravenmoer en Klein Dongen-Vaart. De site is gebouwd in samenwerking met FMG, een lokaal, Dongens bedrijf en is een prachtige toegangspoort geworden voor iedereen die in één oogopslag actuele informatie zoekt over de Dongense politiek en onze de partij. En natuurlijk de gezichten van de Volkspartij Dongen. De mensen die zich dagelijks inzetten voor Dongen en klaar staan voor jouw belang, zoals de wethouder, fractievoorzitter, fractieleden, bestuur en commissieleden. 

Ook staan de meest recente nieuwsberichten op één plek, zoals de 2-wekelijkse columns met onze standpunten gecombineerd met de laatste social media berichten. 

Wij nodigen je van harte uit om vanaf zaterdag kennis te maken met de nieuwe site. Dan staan we tijdens de maandelijkse Praat op Straat tussen 10 en 12 uur op de hoek Hoge Ham / Biezen voor vragen en suggesties. Naast het gebruikelijke kopje koffie of thee, hebben we ook nog eens een toepasselijke, verfrissende attentie!

De nieuwe website is een volgende logische stap in de vernieuwing van onze partij, en onderdeel van het programma V.I.P.S.: ‘de Volkspartij Dongen Innoveert, Participeert en is Sterker voor de toekomst’. De volgende stap is de start van VIPS2 komend najaar. We hebben opnieuw een aansprekend programma waarmee we belangstellende Dongenaren, binnen alle kernen en voor alle leeftijden, een unieke inkijk willen geven in de lokale politiek. Op die manier brengen we de politiek dichterbij, en mogelijk ben je na afloop enthousiast voor een politieke rol. Onze achterban is nauw verbonden met het bruisende Dongense verenigingsleven. Juist vanuit deze band met de verenigingen hebben we al veel nieuwe leden weten te interesseren voor de lokale politiek. Maar ook als je geen lid bent van een vereniging, en de Dongense samenleving een warm hart toedraagt , ben je welkom bij onze partij. 

Dus, bij belangstelling, neem contact met ons op en wij komen een keertje langs om ons enthousiasme met je te delen!  Met een extra oproep voor de jongere generatie: doe mee en draag je steentje bij voor het belang van de Dongense samenleving in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein Dongen-Vaart. 


Agenda

 Fractie,

 

Maandag 22 januari, fractie + achterbanvergadering, voorbereiding opiniërende raadsvergadering.

Aanvang 20h, gemeentehuis, commissiekamer 1.

  

Donderdag 25 januari, opiniërende raadsvergadering.

Aanvang 20h, gemeentehuis, raadszaal.

 

Donderdag 1 februari, raadsinformatieavond.

Nadere info volgt.

 

Zaterdag 3 februari, Praat op Straat.

Aanvang 10h, Looiersplein, naast DA drogist.

 

Maandag 5 februari, fractievergadering, voorbereiding besluitvormende raadsvergadering.

Aanvang 20h, gemeentehuis, commissiekamer 1.

 

Donderdag 8 februari, besluitvormende raadsvergadering.

Aanvang 20h, gemeentehuis, raadszaal.

 

Donderdag 22 februari, opiniërende raadsvergadering .

Aanvang 20h, gemeentehuis, raadszaal.

 

Donderdag 1 maart, raadsinformatieavond.

Nadere info volgt.

 

Zaterdag 3maart, Praat op Straat.

Aanvang 10h, Looiersplein, naast DA drogist.

 

Maandag 5 maart, fractievergadering, voorbereiding besluitvormende raadsvergadering.

Aanvang 20h, gemeentehuis, commissiekamer 1.

 

Donderdag 8 maart, besluitvormende raadsvergadering.

Aanvang 20h, gemeentehuis, raadszaal

 

Donderdag 15 maart, raadsinformatieavond.

Nadere info volgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Nieuws ontvangen?

>>
U bent ingeschreven!

Nieuwste polls