Het oude jaar uit, het nieuwe jaar in! - 22-12-2016

Bijna standaard blikt iedereen aan het einde van het jaar terug. Er is inderdaad weer een jaar voorbij. Een jaar waarin het politiek rustig en onrustig was. Waarin we successen boekten, terechte kritiek kregen, belangrijk besluiten met zichtbaar effect namen, besluiten namen die minder zichtbaar waren, en ook een jaar waarin we luisterden naar de inwoners van Dongen. 

Vanavond, 22 december, staat er nog een informatieavond op het programma. Deze avond krijgt de gemeenteraad meer te horen over de nieuwe woonvisie, die binnenkort op de agenda staat. Het bijzondere aan vanavond is de locatie, we zijn te gast in  het voormalig Broederhuis aan de Modestusstraat.
Na deze avond gaat de gemeenteraad met kerstreces, de eerste opiniërende raadsvergadering is pas 26 januari. In de tussentijd maken we plannen voor het nieuwe jaar, starten we als fractie weer gezamenlijk op, en spreken we onze goede, politieke voornemens voor het nieuwe jaar uit.

In het eerste kwartaal beginnen we in ieder geval met het programma VIPS. Net als vier jaar geleden nodigen we geïnteresseerden uit voor een kijkje in de politieke keuken. In een aantal bijeenkomsten geven we tekst en uitleg over de werking van de gemeenteraad, de rol van een wethouder, met een inkijkje in de lokale én provinciale politiek en uiteraard ook de Volkspartij Dongen zelf. Natuurlijk vertellen we ook over onze ervaringen in de gemeenteraad, de tijdbelasting en de persoonlijke opbrengst. Mocht je interesse hebben in deze serie bijeenkomsten, neem dan vooral contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Maar eerst sluiten we het jaar sportief af met curling bij Dongen Ice. Want ook dat is de Volkspartij Dongen: niet alleen in de fractievergaderingen en de gemeenteraad vormen we een team. Dat team staat er ook buiten de politieke arena! En we zijn trots dat we deel uitmaken van dat team!

Rest ons nog, om u hele fijne kerstdagen en een schitterend 2017 te wensen! Tot volgend jaar!

René Jansen en Denise Kunst


Agenda

Fractie,

 

Donderdag 23 augustus, raadsinformatieavond.

Aanvang 20h, gemeentehuis, centrale hal.

 

Maandag 27 augustus, fractie + achterbanvergadering, voorbereiding opiniërende raadsvergadering.

Aanvang 20h, gemeentehuis, commissiekamer 1

 

Donderdag 30 augustus, opiniërende raadsvergadering.

Aanvang 20h, gemeentehuis, raadszaal. 

 

Zaterdag 1 september, Praat op Straat.

Aanvang 10h, Looiersplein, naast DA drogist.

 

Maandag 3 september, fractievergadering.

Aanvang 20h, gemeentehuis, commissiekamer 1.

 

Donderdag 6 september, raadsinformatieavond.

Aanvang 20h, gemeentehuis, centrale hal.

 

Maandag 10 september, fractie vergadering, voorbereiding besluitvormende raadsvergadering.

Aanvang 20h, gemeentehuis, commissiekamer 1.

 

Donderdag13 september, besluitvormende raadsvergadering.

Aanvang 20h, gemeentehuis, raadszaal.

 

 

 

 

 

 

Blijf op de hoogte

Nieuws ontvangen?

>>
U bent ingeschreven!

Nieuwste polls